Om Feet by Mo

Om Marie Overgaard

I 2005 færdiggjorde jeg 3 års sygeplejerskestudie og i 2008 blev jeg uddannet Statsautoriseret fodterapeut fra skolen i København.

Efter knap fire års erfaring fra en Klinik for Fodterapi, fulgte jeg drømmen om at åbne Feet by Mo, med fokus på en kombination af professionel fodterapi og klassisk pedicure. Netop den kombination, har rigtig mange kunder gennem tiden efterspurgt og efter utallige opfordringer, åbnede jeg Feet by Mo i juni 2011, hvor jeg arbejder alene.

Min store passion er, at gøre føddernes sundhedsmæssige status og hudens barriere så stærk og modstandsdygtig som mulig. Det frigiver en masse god energi, at begive sig rundt på sunde og velplejede fødder.

Mere om Klinikken

Feet by Mo ligger i lyse og åbne omgivelser med udsigt mod Torvehallerne i hjertet af København, 50 meter fra Nørreport station.

Klinikken byder nye kunder velkommen. Her på klinikken er det er en oplagt mulighed, at læne sig tilbage, lukke øjnene og hvile krop og sjæl mens fødderne ordnes. Fodbad gives ved hver fodbehandling. Hygiejne og sterile instrumenter er altid 100% i orden ved hver behandling. Klinikken modtager Sygeforsikring Danmark gr. 1 og 2.

Vigtig information:
Alle priser stiger med minimum 20 kr. fra d. 1. maj 2019

Luk Menu